Waarom je als Tax Assistant bij HBN Law & Tax wilt komen werken.

- Sep 17, 2019

Sinds 1 juni werken HBN Law and DCTL (voorheen Meijburg & Co Caribbean) samen als één team met één visie en één belofte: HBN Law & Tax wil er altijd voor je zijn; voor onze klanten die elke dag op ons moeten kunnen rekenen, voor onze professionals die dat elke dag mogelijk maken.

Groei mee

Onze fiscale praktijk is toonaangevend in de Dutch Caribbean.  In een snel transformerende wereld zijn het onze professionals die stabiliteit moeten brengen. Daarom zoeken we mensen die geen genoegen nemen met de status quo. 

Winnen of leren doen we samen

Elke dag gaan we tot het uiterste om het beste uit elkaar halen. Niet alleen door je spierballen te laten zien, juist ook door transparant te zijn over je onzekerheden. Weet dat er een team is dat voor je klaar staat. We winnen samen, we leren samen.      

Van leuk werk komt goed werk

Bij HBN koesteren we een werkomgeving die je gelukkig maakt. Kwaliteit is dan een logisch gevolg. We doen er alles aan om het kader te scheppen dat dit mogelijk maakt. Dat zien we niet als een taak van het management maar een verantwoordelijkheid van iedereen binnen ons team.  

Vind je dit werk leuk?

Als Tax Assistant leer je elke dag; daar is geen ontsnappen aan. Je bent namelijk de steun en toeverlaat van de Partners en (Senior) Tax Managers en assisteert bij fiscale advieswerkzaamheden. Je werkt ook zelfstandig. Zo behoort het voorbereiden van aangiften winst- en inkomstenbelasting, het opstellen van adviezen voor cliënten en het voeren van correspondentie met de Belastingdienst tot je takenpakket. 

Wat we in jou zoeken

We vinden het vooral belangrijk dat jij je thuis voelt in onze cultuur. Dat je de drive hebt om jezelf en anderen te helpen groeien. Maar uiteraard zijn meer eigenschappen en skills waar we blij van worden. 

  1. Je hebt je Master Fiscale Economie of Fiscaal Recht afgerond.
  2. Je bent analytisch en pragmatisch ingesteld.
  3. Je bent cijfermatig sterk en weet wat dit betekent voor fiscaliteit.
  4. Je communiceert helder en bent accuraat.
  5. Je bent leergierig en hebt oog voor de ontwikkelingen binnen het vakgebied.
  6. Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
  7. Je bent open, eerlijk, positief ingesteld en spontaan.


Wat we jou bieden

Heel veel. Veel meer dan de zekerheid van een goed salaris en een mooi portfolio met diverse klanten. 

Nieuwsgierig?

Stuur je sollicitatie met curriculum vitae bij voorkeur per e-mail naar Julisa Calister-Odor: calister.julisa@hbnlawtax.com. Ben je meer van papier en postzegel? Het adres is L.B. Smithplein 3, Willemstad te Curaçao.

Meer informatie

Curaçao
Wendell Meriaan: +599 9 732 5400 | meriaan.wendell@hbnlawtax.com

Nederland 

Jaap Roks: +31 10 8005483 | roks.jaap@hbnlawtax.com