Waarom je als Tax Consultant bij HBN Law & Tax wilt komen werken.

- Sep 17, 2019

Sinds 1 juni werken HBN Law and DCTL (voorheen Meijburg & Co Caribbean) samen als één team met één visie en één belofte: HBN Law & Tax wil er altijd voor je zijn; voor onze klanten die elke dag op ons moeten kunnen rekenen, voor onze professionals die dat elke dag mogelijk maken. 

Groei mee

Onze fiscale praktijk is toonaangevend in de Dutch Caribbean. In een snel transformerende wereld zijn het onze professionals die stabiliteit moeten brengen. Daarom zoeken we mensen die geen genoegen nemen met de status quo. 

Winnen of leren doen we samen

Elke dag gaan we tot het uiterste om het beste uit elkaar te halen. Niet alleen door je spierballen te laten zien, juist ook door transparant te zijn over je onzekerheden. Weet dat er een team is dat voor je klaar staat. We winnen samen, we leren samen.   

Van leuk werk komt goed werk

Bij HBN koesteren we een werkomgeving die je gelukkig maakt. Kwaliteit is dan een logisch gevolg. We doen er alles aan om het kader te scheppen dat dit mogelijk maakt. Dat zien we niet als een taak van het management maar een verantwoordelijkheid van iedereen binnen ons team.  

Vind je dit werk leuk?

Als Tax Consultant ben je een spin in het web. Je raakt uiteenlopende facetten van onze dienstverlening. Afhankelijk van de complexiteit en ervaring, werk je ondersteunend of zelfstandig bij fiscale advisering en correspondentie met fiscale instanties. Je zit regelmatig aan tafel met (potentiële) opdrachtgevers. Je bereidt belastingaangiftes voor, controleert en classificeert ze binnen een vooraf bepaald kader. Ondertussen spot je commerciële kansen die je aan het team voorlegt. (Senior) Managers, Directors en Partners doen vaak beroep op je. Door ze te assisteren bij uiteenlopende opdrachten, heb je een steile ontwikkelingscurve.

Wat we in jou zoeken

We vinden het vooral belangrijk dat jij je thuis voelt in onze cultuur. Dat je de drive hebt om jezelf en anderen te helpen groeien. Maar uiteraard zijn meer eigenschappen en talenten waar we blij van worden. 

 1. Je hebt je Master Fiscale Economie of Fiscaal Recht afgerond.
 2. Je hebt minimaal twee jaar ervaring op het gebied van belastingadvies.
 3. Je hebt basiskennis van Tax Accounting. Je scoort bonuspunten als je enige werkervaring met Tax Accounting tools, Data Gathering, Data Analyses.
 4. Je hebt kennis van Dutch GAAP, IFRS en US GAAP
 5. Je hebt kennis van Tax Reporting en enige werkervaring met IAS 12
 6. Je bent analytisch en pragmatisch ingesteld.
 7. Je bent cijfermatig sterk en weet wat dit betekent voor fiscaliteit.
 8. Je bent savvy met Excel.
 9. Je communiceert helder en bent accuraat.
 10. Je bent leergierig en hebt oog voor de ontwikkelingen binnen het vakgebied.
 11. Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
 12. Je bent open, eerlijk, positief ingesteld en spontaan.

Wat we jou bieden

Heel veel. Veel meer dan de zekerheid van een goed salaris en een mooi portfolio met diverse klanten. 

Nieuwsgierig?

Stuur je sollicitatie met curriculum vitae bij voorkeur per e-mail naar Julisa Calister-Odor: calister.julisa@hbnlawtax.com. Ben je meer van papier en postzegel? Het adres is L.B. Smithplein 3, Willemstad te Curaçao.

Meer informatie

Curaçao
Wendell Meriaan: +599 9 732 5400 | meriaan.wendell@hbnlawtax.com

Nederland
Jaap Roks: +31 10 8005483 | roks.jaap@hbnlawtax.com